Politica de acordare a garanției produselor

Toate produsele/serviciile beneficiază de garanție, conform legislației în vigoare, cu o durată cuprinsă între 12 și 24 de luni, în funcție de tipul de produs.

Garanția se acordă în conformitate cu prevederile OUG 140/2021. În cazul în care apar probleme pe durata perioadei de garanție, produsul va fi supus procesului de reparare sau înlocuire cu un produs nou, identic sau cu caracteristici similare, în maxim 14 zile de la momentul primirii acestuia în service.

Conform prevederilor OUG 140/2021, articolul 11, alineatul 2, dacă se constată o lipsă de conformitate a produsului în timpul perioadei de garanție, consumatorul are dreptul să solicite inițial repararea produsului.

Politica de acordare a garanției produselor

În cazul în care repararea nu este posibilă, acesta poate cere înlocuirea produsului cu unul identic sau cu unul cu caracteristici similare. În situația în care nici repararea, nici înlocuirea nu pot fi realizate într-un termen rezonabil, consumatorul are dreptul de a solicita returnarea banilor.

Scopul acestui drept al consumatorului este de a asigura remedierea adecvată a problemelor legate de produsul achiziționat pe durata perioadei de garanție. Costurile de transport aferente service-ului sunt acoperite în totalitate de către societatea noastră.

Perioada de garantie

Produsele – Aveți întotdeauna dreptul la o garanție minimă de 2 ani, gratuită

Acumulatorii – Beneficiaza de o garantie de 6 luni.

Atentie! Este esential să aveți în vedere că orice baterie trebuie încărcată cel puțin o dată la 1-2 luni. Nu permiteți niciodată bateriilor să rămână descărcate timp de mai mult de 6 luni, deoarece acest lucru poate afecta negativ și ireversibil autonomia lor.

Servicii –  Durata garanției pentru serviciile oferite variază între 12 și 24 de luni.

Pierderea garantiei

Livram exclusiv produse de înaltă calitate. Suntem profund dedicați misiunii noastre, astfel încât fiecare produs este supus unei riguroase verificări și teste înainte de a fi expediat. Ca rezultat al acestui angajament, rata de defectare este extrem de scăzută, aproximativ 0,1%.

Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, problemele produselor trimise pentru service au legătură mai mult cu utilizatorii decât cu calitatea produselor în sine. Aceste probleme pot apărea atunci când:

 • Utilizatorii aduc modificări produsului fără a consulta în prealabil un reprezentant de la unitatea noastră de service.
 • Utilizatorii nu respectă instrucțiunile din manualul de utilizare.
 • Produsul este deteriorat ca urmare a loviturilor sau a contactului cu lichide.

Pentru a evita situațiile neplăcute, recomandăm ca înainte de a trimite un produs pentru garanție, expeditorul să efectueze o inspecție atentă a acestuia.

Acordați o atenție sporită aspectelor care sunt reclamate și care necesită trimiterea produsului la unitatea noastră de service pentru garanție.

În plus, este recomandat să efectuați cât mai multe fotografii pentru a documenta corespunzător orice problemă. Aceste măsuri vor facilita procesul de evaluare și reparare a produsului.

Garantia devine nula in urmatoarele circumstante:

 1. Defectiuni cauzate de nerespectarea instrucțiunilor de utilizare, cum ar fi forțarea mufelor de încărcare, apăsarea excesivă a butoanelor, manipularea excesivă a capacului căștilor sau introducerea necorespunzătoare a cartelei SIM.
 2. Produsul a fost desfăcut și manipulat în interiorul său fără autorizație.
 3. Modificări neautorizate aduse sistemelor,
 4. Daune cauzate de lovituri, crăpături sau alte semne de șocuri mecanice,
 5. Prezența urmelor de contact cu lichide în interiorul sistemului.

Plata Transportului

Costurile de transport aferente service-ului sunt acoperite în totalitate de către societatea noastră. Costurile de transport vor fi suportate de către client în următoarele situații:

 • După verificarea în unitatea noastră de service, se constată că produsul este funcțional, iar problemele reclamate sunt cauzate de utilizare necorespunzătoare sau neconformă cu manualul de utilizare.
 • Produsul prezintă semne de deteriorare sau modificări ulterioare, inclusiv urme de lichide în interior sau sigiliul de garanție este deteriorat.
 • Se doresc aducerea de modificări suplimentare conform specificațiilor clientului.

Procedura pentru trimiterea unui produs în garanție

Procedura pentru trimiterea unui produs în garanție este următoarea:

 1. Contactați departamentul nostru de service sau suport pentru a notifica problema cu produsul dumneavoastră și pentru a obține instrucțiuni specifice privind trimiterea în garanție. Cel mai rapid (dar nu este obligatoriu) să ne sunați la unul dintre numerele disponibile în ramura de contact.
 2. Asigurați-vă că aveți toate documentele și informațiile necesare pregătite, inclusiv factură de achiziție, numărul de serie al produsului și o descriere detaliată a problemei întâmpinate.
 3. Împachetați produsul în mod corespunzător pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului. Folosiți ambalajul original, dacă este disponibil.
 4. Urmați instrucțiunile primite de la departamentul nostru de service pentru expedierea produsului către centrul de service autorizat. Acest lucru poate implica completarea unui formular de returnare sau obținerea unui număr de autorizație pentru returnare.
 5. Expediați produsul către centrul de service autorizat folosind o metodă de transport sigură și asigurați-vă că pachetul este adecvat asigurat.
 6. Așteptați să primiți notificări privind starea produsului dumneavoastră în garanție și rezolvarea problemei. În funcție de natura problemei, produsul poate fi reparat, înlocuit sau se poate aplica altă soluție convenită.
 7. După rezolvarea problemei, produsul vă va fi returnat în siguranță.

Este important să urmați procedura specifică oferită de compania noastră pentru a asigura o procesare eficientă și corectă a solicitării dumneavoastră de garanție.

Pagini utile:
Termeni și condiții
Politică de Confidențialitate
Politica de retur

0
  0
  Cos Cumparaturi
  Cosul tau este gol!Revino la Magazin