Pix de copiat cu cartelă SIM și cască de copiat

389 lei

Model nou 2024, mai subțire și cu o autonomie a acumulatorului mai bună. Pix GSM pentru copiat cu cască de copiat fără fir cu autonomie de până la două ore în apel și 300 de ore în standby. Pixul GSM vine și cu un microfon performant, discret ascuns în pix, ce îți va permite să șoptești cu ușurință, persoanei care te asistă de la distanță. În plus, poți și scrie cu acest pix, făcând astfel ca acest dispozitiv să fie foarte greu de detectat. Microcasca japoneză intră în totalitate în ureche și nu se vede nimic din exterior.

Descriere

Deși pare greu de crezut, tehnologia a avansat în ultima perioadă atât de mult încât un telefon mobil poate să încapă cu totul într-un banal Pix. Pixul GSM pentru copiat este un dispozitiv modern, inspirat parcă din filmele cu 007. Cu ajutorul lui se poate purta o conversație în cel mai discret mod posibil. Cei din jur nici măcar nu vor bănui că de fapt pixul tău ascunde un dispozitiv de comunicare GSM.

Odată ce se desfășoară capacul, găsim discret mascat, un suport pentru cartelă nanoSIM. Pixul GSM pentru copiat se poate utiliza împreună cu o cartelă nanoSIM din orice rețea mobilă deoarece pixul este deblocat în toate rețelele de pe glob. Lângă suportul SIM se află la fel de discret mascată o mufă micro USB pentru încărcarea acumulatorului din pix. Odată ce acumulatorul este încărcat, iar pixul pornit, acesta este gata să primească apeluri. Persoana care te asistă va trebui doar să apeleze numărul cartelei SIM introduse în pixul GSM pentru copiat. Acesta va răspunde singur la apel și va transmite automat către casca din urechea ta.

Nu trebuie să îți faci probleme asupra faptului că apelul se va întrerupe! Asta deoarece, chiar dacă, din oricare motive, apelul se întrerupe singur, persoana care te asistă va apela din nou numărul cartelei SIM din pix, iar acesta va răspunde singur de fiecare dată. Cel care folosește pixul, nu trebuie să apese pe nici un buton în timpul utilizării.

Principiu de funcționare

De la oricare telefon obișnuit, fie el chiar și telefon fix, persoana care te asistă va trebui să apeleze numărul cartelei SIM din pix. Acesta va răspunde automat la apel și va transmite către casca de copiat din ureche ce îți vorbește persoana de la celălalt capăt. În același timp, în pix se află bine mascat și un microfon foarte performant. Astfel persoana care te ajută, aude cu ușurință ce se întâmplă în jurul celui care are pixul. Desigur că vei putea și scrie cu acest pix, fapt ce va face ca acest sistem de copiat să fie foarte discret și imposibil de detectat.

Dacă însă exigența este mare și nu vrei să riști să fii prins pentru că ai vorbit/șoptit, poți alege și o cameră video în nasture pentru copiat. Aceasta îți va permite să trimiți în timp real imagini video, iar ajutorul tău va putea să vadă prin intermediul unei aplicații gratuite instalate pe telefon sau laptop, tot ce filmează camera video. Camera video innasture este disponibilă click aici.

Mod de utilizare

Pixul GSM pentru copiat se va desface în două prin desfășurare de la mijloc. Prima dată se va pune pixul la încărcat. În funcție de cât de descărcat este, acesta se va încărca complet în 2-4 ore. Odată încărcat, acesta va oferi o autonomie de până la 2 ore în apel continuu și până la 300 de ore în stare de așteptare.

Apoi se va introduce o cartelă obișnuită nanoSIM, din orice rețea (mai puțin Digi). Atenție, codul PIN trebuie să fie dezactivat în mod obligatoriu! Altfel va răspunde mesageria. De regulă, noi trimitem o cartelă nouă, gata introdusă în pix și cu codul PIN dezactivat. Numărul cartelei SIM îl vei găsi în colet. Se va înfileta capacul la loc.

În partea de sus se află mascat un buton. Se va porni pixul GSM de la acest buton, ținând apăsat în continuu aproximativ 3-5 secunde. Mai departe se va aștepta minim 1 minut pentru ca modulul GSM să se conecteze la rețeaua GSM.

În acest timp poți pune bateria 337 în microcasca japoneză. Atenție la poziția corectă! Poți viziona filmul cu manualul de utilizare pentru a vedea în detaliu cum se introduce bateria în casca. Retine că bateria de la casca va începe să se consume, imediat ce aceasta a fost introdusă în casca. Fie că folosești, fie că nu vei folosi casca de copiat. O baterie de calitate te va ține undeva la 10-12 ore. Una mai slabă 3-4 ore. Atenție la bateriile multe (5-6 bucăți) oferite bonus pe OLX: sunt de foarte slabă calitate!

Pune casca de copiat în ureche și împinge-o cu degetul mic astfel încât să nu se vadă din exterior. Deși în poze pare mare, casca este cât un bob de porumb și intră în ureche suficient de bine încât să nu se vadă. Este important să te cureți bine în ureche de fiecare dată exact înainte de a pune casca. Astfel aceasta nu se va infunda cu ceara și o vei putea utiliza pentru o perioadă îndelungată.

După ce ai așteptat minim un minut, poți apela numărul cartelei SIM din cardul GSM. Acesta va răspunde automat la apel și va începe să trimită către casca ce îți vorbește persoana de la celălalt capăt al liniei. În același timp, persoana care te asistă, te și poate auzi deoarece pixul GSM are și microfon.

Cacteristici tehnice

 • Compatibilitate Rețele GSM: Vodafone, Orange, Telekom (nu funcționează cu rețeaua DIGI),
 • Microfon integrat,
 • Durată convorbire: maxim 2 ore,
 • Durată în modul stand-by: până la 48 ore,
 • Perioada de încărcare: aproximativ 50 minute,
 • Autonomie baterie pentru cască: până la 12 ore,
 • Format cartelă acceptat: nanoSIM,
 • Distanță maximă de funcționare până la cască: 30-40 cm.

Pachetul conţine

 • Pix GSM de copiat model nou subtire,
 • Micro Casca Japoneză MC-3500,
 • Două baterii 337 pentru microcască,
 • Cablu încărcare Pix GSM,
 • Ghid Video pe YouTube – Manual de Utilizare ,
 • Certificat de garanţie.

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 1 × 1 × 1 cm

22 de recenzii pentru Pix de copiat cu cartelă SIM și cască de copiat

4,3
Based on 22 reviews
1-5 of 22 reviews

 1. Acuratețea descrierilor și a pozelor :
  1 out of 5
  Serviciul de Livrare Rapidă :
  1 out of 5
  Comunicare Relatii Clienți :
  1 out of 5

  Nu tine frate bateria decat maxim o ora si ceva!

  (0) (0)
  • Pai nu o luati in nume de rau, dar dv nu ati citit descrierea produsului inainte de a face comanda?
   Acolo scrie destul de clar ca nu tine bateria decat maxim 2 ore.
   De ce ati comandat acest produs care scrie clar ca tine maxim 2 ore cand dv. aveti nevoie de 4 ore?

   Va rugam sa ne contactati si sa trimiteti produsul retur, sa vi-l inlocuim cu o cheie auto sau cutiuta gsm.


 2. Acuratețea descrierilor și a pozelor :
  5 out of 5
  Serviciul de Livrare Rapidă :
  5 out of 5
  Comunicare Relatii Clienți :
  5 out of 5

  Sunetul in casca este bun,
  Casca nu se vede in ureche,
  Pixul este destul de subtire tinand cont ca practic e un telefon mobil in interiorul lui,

  Microfonul este un mare avantaj, capteaza foarte bine sunetele, mai ales cand dicteaza cineva. La restul sistemelor avandu-le ascunse pe sub haine, microfonul nu mai este asa de sensibil.

  Per ansamblu un produs ok, dar pacat ca tine doar 60-90 minute in convorbire.

  Deci e recomandat doar pentru examene scurte.

  (0) (0)

 3. Acuratețea descrierilor și a pozelor :
  5 out of 5
  Serviciul de Livrare Rapidă :
  5 out of 5
  Comunicare Relatii Clienți :
  5 out of 5

  Super incantata de achizitie, abia astept sa vad ce poate sa faca pixul asta, si de curierul amabil care m-a înțeles ca sunt la munca și a revenit după ora 16.

  (0) (0)

 4. Acuratețea descrierilor și a pozelor :
  5 out of 5
  Serviciul de Livrare Rapidă :
  5 out of 5
  Comunicare Relatii Clienți :
  5 out of 5

  Am fost sunat de către cei de la magazin pentru confirmare. Apoi am fost înștiințat despre produs și transport. Totul a decurs bine, pixul si-a facut treaba cu brio, chiar daca am avut nevoie de jumatate de ora de el.

  (0) (0)

 5. Acuratețea descrierilor și a pozelor :
  5 out of 5
  Serviciul de Livrare Rapidă :
  5 out of 5
  Comunicare Relatii Clienți :
  5 out of 5

  Eu il folosesc la facultate unde mai toate examenele tin o ora. Deci este ideal. Se aude bine si imita perfect un stilou.

  Totusi aveti grija, nu il tineti la vedere unde sunt si supraveghetori mai tineri. Unii dintre iei au folosit si iei astfel de dispozitiv :)))

  (0) (0)
Add a review
You must be logged in to post a review Log In
0
  0
  Cos Cumparaturi
  Cosul tau este gol!Revino la Magazin