Cum să alegi cea mai bună cască de copiat – Sfaturi utile

Atunci când iei în considerare utilizarea unui sistem de copiat, este esențial să ții cont de anumite criterii. Este important să conștientizezi că fiecare sistem are propriile sale limitări tehnologice, aducând astfel atât avantaje, cât și dezavantaje. Procesul de alegere a unui dispozitiv implică evaluarea acestor aspecte și recunoașterea că nu există o soluție universal perfectă, ci una care se potrivește mai bine cerințelor și situației tale particulare.

Cel mai bun și mai performant sistem de copiat care există este acela care se potrivește cel mai bine nevoilor tale!

Deși toate sistemele de copiat pot fi eficiente în contexte specifice, fiecare are caracteristicile sale unice. Prin urmare, procesul de selecție nu se concentrează pe identificarea celui mai bun sistem în sens absolut, ci pe găsirea celui mai potrivit pentru circumstanțele tale. Iată câteva aspecte importante de considerat care te pot ghida în luarea acestei decizii:

 • Alege dacă vei folosi doar o cască sau vrei și o cameră video în năsture

Alege dacă vei folosi doar un sistem pentru copiat cu cască sau vrei și o cameră video în năsture. Sistemul audio se utilizează pentru a putea auzi în cască informațiile trimise de complicele tău din exterior. În același timp dispozitivul are și microfon. Deci cel puțin teoretic, vei putea șopti subiectele celui din exterior. Acest lucru însă poate fi riscant. Dacă nu vrei să șoptești subiectele, atunci poți alege să utilizezi și o cameră video în năsture. Aceasta va trimite imagini video în timp real, complicelui tău din exterior.

Reține că sistemul pentru copiat audio este separat de sistemul de video, nu au legătură unul cu altul și nu trebuie să fie compatibile. La partea de audio, ajutorul tău va efectua un apel obișnuit, dispozitivul va răspunde automat și vei auzi în cască, iar la partea de cameră video, complicele tău din exterior va avea o aplicație gratuită instalată pe telefon, tabletă sau laptop (în funcție de modelul de cameră video ales) unde va vedea în timp real ce filmează camera. Deci audio e cu apel iar camera trimite în aplicație imaginile pe internet. Astfel vei avea nevoie de două cartele SIM: una pentru audio și una cu internet activ pentru cameră. Cartelele sunt obișnuite – nimic special nu este necesar.

 • Alege ce tip de cască de copiat vei folosi: 

  1. Microcasca japoneză este mai ușor de utilizat și nu este necesar să ai fire pe corp sau colier în jurul gâtului, însă casca este cât un bob de mazăre și la un eventual control fizic o poate găsi în ureche.
  2. Microcasca digitală este o cască apărută mai nou care nu are acel foșnet de fundal (fssssssss), fiecare cască se împerechează cu dispozitivul. Astfel cei care mai folosesc sisteme în aceeași încăpere, nu pot să mai audă și ei de la tine și nici tu de la ei.
  3. Căștile cu microvibrații sunt mult mai mici și nu pot fi găsite nici dacă te uiți cu o sursă de lumină în ureche. Însă acestea sunt mai greu de utilizat, necesită să ai un colier în jurul gâtului iar căștile fiind atât de mici pot rămâne blocate în ureche, doar medicul ORL mai putându-le extrage de acolo.

Reține că o microcască japoneză poate funcționa cu orice dispozitiv, fără a avea nevoie de colier, însă o cască cu microvibrații va funcționa doar cu dispozitive ce au colier. Asta deși unii comercianți promovează căștile cu microvibrații că pot funcționa fără colier. Căștile digitale nu pot funcționa cu dispozitivele clasice Cutiuța GSM, Cheia Auto GSM, Cardul GSM și Pixul GSM. Căștile digitale au propriul lor dispozitiv GSM.

 • Alege dispozitivul

O dată ce ai ales tipul de cască, va trebui să te decizi cu ce dispozitiv vei folosi casca. În principiu cam toate dispozitivele sunt la fel, au aceleași funcții: microfon performant, funcție de răspuns automat, etc. Ce diferă la ele este doar forma, mărimea și autonomia bateriei din dispozitivul GSM. Cele mai utilizate dispozitive GSM sunt: Cutiuța GSM, Cheia Auto GSM, Cardul GSM și Pixul GSM.

Reține că nu există un sistem care să fie cel mai bun! Toate funcționează bine, alegerea ține mai mult de preferințe. Ce le diferențiază este doar forma și autonomia bateriei din dispozitiv. Dacă ai nevoie de un criteriu în plus pentru a lua o decizie, ține cont că cutiuța GSM este sistemul nostru cel mai bine vândut și am primit cele mai bune feedback-uri de la clienții noștri, deși nici cheia GSM nu este mai prejos.

 • Autonomia sistemului de copiat

Deși l-am menționat ultimul, este un aspect foarte important de care ar trebui să ții cont! Iată câteva aspecte importante:

  1. Autonomia mai mare înseamnă dispozitive cu dimensiuni mai mari.
  2. Dacă ai nevoie de o oră de utilizare, nu este eficient să alegi un dispozitiv care ține 3-4 ore. Deoarece dimensiunile acestuia pot fi mai mari, fiind astfel mai dificil de montat și ascuns pe corp.
  3. Când discutăm despre autonomia în ore de funcționare a unui sistem de copiat, ne referim la cât timp poate rămâne în apel continuu sau cu transmisie video live, nu în modul de așteptare. În modul de așteptare, toate sistemele rezistă peste 12 ore. Complicele tău din exterior are control total asupra modului de funcționare al sistemelor de copiat! Astfel poate economisi bateria folosind sistemul doar când este necesar.
  4. Camerele video în năsture, care transmit live și au performanțe mai mari, consumă mai multă energie și au întotdeauna un acumulator separat de cameră. Consumul mare de energie înseamnă că, dacă s-ar folosi un acumulator mic într-o astfel de cameră video, acesta s-ar epuiza rapid.
0
  0
  Cos Cumparaturi
  Cosul tau este gol!Revino la Magazin