Ceas pentru copiat cu Text reader si Poze JPG

299 lei

Ceasul de copiat cu text și poze este ideal de folosit atunci când nu ai pe cineva care să te ajute sau dacă nu vrei ca alții să afle ce vrei tu să faci. Nu este afectat de sistemele de bruiaj și poate fi folosit fără probleme, chiar și în locații unde nu există semnal GSM.

Descriere

Ceas pentru copiat cu funcție de citire a textului și vizualizare de poze. Se deosebește de restul modelelor de ceasuri inteligente, prin faptul că este special gândit pentru a fi utilizat în mod discret. Mai exact, ceasul are o temă specială care se activează din meniul de setări, care îți va permite să poți vizualiza conținutul de pe ecran doar din anumite unghiuri. Astfel, doar tu poți vedea conținutul de pe ecran.

O altă funcție ce te poate ajuta în situații limită, este funcția de blocare ecran SOS. Mai exact, atunci când apeși butonul de urgență, conținutul ecranului se va schimba cu un model de ceas analogic și orice buton ai apăsa, ecranul va rămâne blocat pe acest ceas. Pentru a debloca ecranul și a reveni înapoi unde ai rămas, o vei putea face doar apăsând o anumită succesiune de butoane.

Ceasul pentru copiat funcționează independent, nu ai nevoie de o persoană care să te asiste. Informația este în memoria dispozitivului. Astfel, vei putea să îți faci treaba, fără a mai avea nevoie de ajutorul unei persoane. Dacă nu vrei să afle cineva ce urmează să faci, ceasul pentru copiat cu text și vizualizare de poze este ideal pentru tine.

O altă funcție care îl deosebește de restul ceasurilor inteligente, este funcția de derulare automată a textului, cu pauză de timp setabilă între 5 și 120 de secunde. Spre exemplu, dacă ai un fișier text cu multe pagini, ceasul va schimba (derula) pagina automat, însă va lăsa fiecare pagină pentru un timp setat de tine, să poți avea suficient timp ca să citești tot din acea pagină. Astfel, nu vei mai fi nevoit să apeși niciun buton pentru a derula pagina, o va face ceasul pentru tine.

Specificații

 • Display cu diagonală de 1.5 inch,
 • Memorie interna de 8Gb,
 • Player video: AVI, 3GP, MP4,
 • Player audio: MP3, WAV, WMA,
 • Cititor TXT codificat ANSI sau UNICODE,
 • Cititor Poze JPG JPEG 150X150 px,
 • Interfaţă USB 2.0 pentru transfer de date,
 • Baterie reîncărcabilă, încorporată,
 • Culori disponibile: negru,
 • Model unisex,
 • Dimensiuni ceas: 44.7 mm x 37.8 mm

Faptul că nu ai nevoie de ajutor din exterior, costul accesibil, și cantitatea mare de informație pe care o poate stoca, fac din acest ceas de copiat să fie o alegere foarte bună pentru tine, atunci când vrei să ai acces la informații în mod discret și fără ca alte persoane să știe acest lucru.

Transferul informațiilor în memoria ceasului se poate face de la orice calculator/laptop. Ceasul se va conecta cu cablul special primit în colet la calculator. Acesta va apărea ca o memorie USB Stick obișnuită. Acolo se vor copia pur și simplu cu Copy Paste. Pentru ușurarea găsirii informațiilor, se recomandă o organizare a lor pe foldere și nume astfel încât să le poți accesa ușor și rapid când ai nevoie de ele.

Menționăm că ceasul nu acceptă formatele PDF sau DOC! Acestea trebuie să le convertești în format TXT pentru a fi afișate corect! Pozele trebuie și ele redimensionate la rezoluție de 128×128 px pentru a putea fi afișate pe ecranul ceasului.

Pachetul Conține

 • Ceas de copiat cu memorie 8 Gb;
 • Cablu de încărcare/transfer de date;
 • Instrucţiuni de folosire.

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 1 × 1 × 1 cm

8 recenzii pentru Ceas pentru copiat cu Text reader si Poze JPG

4,9
Based on 8 reviews
5 stele
87
87%
4 stele
12
12%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
1-5 of 8 reviews

 1. Acuratețea descrierilor și a pozelor :
  5 out of 5
  Serviciul de Livrare Rapidă :
  5 out of 5
  Comunicare Relatii Clienți :
  5 out of 5

  Foare util la materiile unde ai mult text de invatat dar si pentru mate, fizica unde am pus toate formulele in poze.

  (0) (0)

 2. Acuratețea descrierilor și a pozelor :
  5 out of 5
  Serviciul de Livrare Rapidă :
  5 out of 5
  Comunicare Relatii Clienți :
  5 out of 5

  Autonomie buna, functia de derulare automata este foarte utila.

  (0) (0)

 3. Acuratețea descrierilor și a pozelor :
  5 out of 5
  Serviciul de Livrare Rapidă :
  5 out of 5
  Comunicare Relatii Clienți :
  5 out of 5

  Autonomie buna, memorie suficienta, autoderularea si tema care da voie sa se vada ecranul doar dintr-un anumit unghi sunt de mare ajutor.

  Dau doar 4 stele pentru ca:
  – nu citeste pdf
  – nu are functie cautare ce se poate dovedi a fi foarte utila daca ai foarte mulet fisiere sau mult text. Trebuie sa compensezi acest minus prin o buna organizare a fisierelor.
  – pozele cu rezolutie foarte mare nu le poate deschide. Trebuie sa le redimensionezi.

  (0) (0)

 4. Acuratețea descrierilor și a pozelor :
  5 out of 5
  Serviciul de Livrare Rapidă :
  5 out of 5
  Comunicare Relatii Clienți :
  5 out of 5

  Extrem de util in situatia in care nu ai pe nimeni care sa iti dicteze prin apel, sau daca nu exista semnal in sala de examen, sau daca nu vrei sa stie nimeni ca urmeaza sa copiezi la un examen.

  (0) (0)

 5. Acuratețea descrierilor și a pozelor :
  5 out of 5
  Serviciul de Livrare Rapidă :
  5 out of 5
  Comunicare Relatii Clienți :
  5 out of 5

  Foarte folositor. Il folosesc pentru examenele cu multa barbologie de tocit.

  (0) (0)
Add a review
You must be logged in to post a review Log In
0
  0
  Cos Cumparaturi
  Cosul tau este gol!Revino la Magazin