Baterie 337 SR416SW pentru cască de copiat – Set 10 Buc

100 lei

O baterie pentru o cască de copiat de tipul 337 este un tip special de baterie miniatură, folosită de obicei în dispozitive electronice de dimensiuni foarte mici, cum ar fi căștile de copiat. Aceste baterii sunt cunoscute pentru dimensiunea lor redusă și capacitatea de a furniza o cantitate suficientă de energie pentru a alimenta dispozitivele pe o perioadă de timp relativ scurtă, adaptată duratei unui examen sau test.

Baterii de calitate superioară: țin peste 9 ore!

Categorie:

Descriere

Această baterie 337 sau SR416SW special concepută pentru căști de copiat fara fir, este compatibilă cu toate modelele de căști pentru copiat fără fire(cele analogice de tip cască Japoneză) disponibile pe piață. Atenție: nu se potrivește la căștile mai nou aparute Digitale! Inovația sa constă în utilizarea oxidului de argint, care asigură menținerea unei tensiuni constante pe tot parcursul descărcării bateriei. Acest lucru garantează o funcționare eficientă și stabilă a căștii de copiat, menținând performanța optimă pe toată durata de utilizare.

Fabricate fără mercur, aceste baterii sunt mai puțin dăunătoare pentru mediu, oferind o opțiune mai sustenabilă și sigură pentru utilizatori.

În ceea ce privește autonomia, bateria oferă până la 5 ore de funcționare continuă, variabilă în funcție de intensitatea utilizării. Această durată extinsă de viață este ideală pentru utilizări prelungite, asigurându-vă că microcasca Japoneză va rămâne activă atunci când este cel mai necesar. Această combinație de durabilitate, eficiență energetică și respect pentru mediu face din această baterie o alegere excelentă pentru utilizatorii de căști de copiat fără fir.

Caracteristicile bateriei 337:

 1. Dimensiune Mică: Aceste baterii sunt create pentru a fi suficient de mici pentru a se potrivi într-o cască de copiat, care trebuie să fie discretă și să nu fie observată ușor.
 2. Voltaj: Bateriile de tip 337 au un voltaj standard1.55V, potrivit pentru nevoile dispozitivelor audio miniaturale. Atenție: nu se potrivește la căștile mai nou aparute Digitale!
 3. Durată de Viață: Durata de viață a unei astfel de baterii este concepută pentru a corespunde necesităților de utilizare pe termen scurt, cum ar fi durata unui examen.
 4. Tip: Ele pot fi alcaline sau de alt tip, în funcție de producător și model.

Bateria model 337 sau SR416SW, special proiectată pentru utilizare în căștile de copiat fără fir, reprezintă o soluție fiabilă și eficientă pentru aceste dispozitive. Această baterie este universal compatibilă cu o gamă largă de modele de căști fără fir de tip analogic, inclusiv cele populare de tip microcască japoneză, disponibile pe piață. Este important de menționat că această baterie nu este adecvată pentru noile modele de căști digitale, care pot necesita tipuri diferite de baterii pentru funcționare.

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale bateriei 337/SR416SW este utilizarea oxidului de argint în construcția sa. Această alegere de material asigură o tensiune constantă pe întreaga durată de descărcare a bateriei. Aceasta înseamnă că căștile de copiat vor beneficia de o alimentare stabilă și consistentă, ceea ce este esential pentru menținerea unei performanțe optime. Stabilitatea tensiunii evită fluctuațiile de putere care ar putea afecta calitatea sunetului sau fiabilitatea dispozitivului.

Prin menținerea unei tensiuni constante, această baterie asigură că microcăștile vor funcționa eficient pe toată durata de utilizare, fără a suferi de probleme legate de scăderea puterii sau de întreruperi neașteptate. Această caracteristică este esențială, întrucât permite utilizatorilor să se bazeze pe căști pentru perioade îndelungate, fără a fi nevoie să-și facă griji cu privire la înlocuirea frecventă a bateriilor sau la probleme de funcționare în momente critice.

Autonomie ridicata

Aceste baterii, fabricate fără a include mercur în compoziția lor, reprezintă un pas important spre o tehnologie mai ecologică și responsabilă din punct de vedere ambiental. Lipsa mercurului nu doar că reduce impactul negativ asupra mediului, dar face și ca bateriile să fie o opțiune mai sigură pentru utilizatori, minimizând riscurile asociate cu manipularea și eliminarea materialelor periculoase.

În ceea ce privește performanța, aceste baterii oferă o autonomie remarcabilă de până la 5 ore de funcționare continuă. Durata de viață a bateriei poate varia în funcție de modul în care sunt utilizate căștile – de exemplu, un regim de utilizare intensivă va reduce durata de viață a bateriei mai repede decât unul moderat. Această durată extinsă este particular importantă pentru situații în care accesul la surse de încărcare nu este posibil sau practic, cum ar fi în timpul examenelor sau în întâlniri lungi.

Utilizarea acestor baterii în microcăștile japoneze asigură că dispozitivul va rămâne activ și funcțional în momentele critice, eliminând astfel preocupările legate de o posibilă descărcare prematură. Această caracteristică este esențială pentru utilizatorii care se bazează pe aceste dispozitive pentru a primi informații importante în mod discret și eficient.

În concluzie, combinația de durabilitate, eficiență energetică și respect pentru mediu face din aceste baterii o opțiune excelentă pentru utilizatorii de căști de copiat fără fir. Ele nu doar că oferă performanță de înaltă calitate, dar contribuie și la un viitor mai sustenabil, reducând impactul ecologic al tehnologiei pe care ne bazăm în viața de zi cu zi.

Pachetul Conține

 • Set 10 baterii 337 SR416SW.

Informații suplimentare

Greutate 0,3 kg
Dimensiuni 1 × 1 × 1 cm

12 recenzii pentru Baterie 337 SR416SW pentru cască de copiat – Set 10 Buc

4,9
Based on 12 reviews
5 stele
91
91%
4 stele
8
8%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
1-5 of 12 reviews

 1. Acuratețea descrierilor și a pozelor :
  5 out of 5
  Serviciul de Livrare Rapidă :
  5 out of 5
  Comunicare Relatii Clienți :
  5 out of 5

  Acest model de baterie este cea mai buna versiune dintre toate care le-am folosit eu.

  Aveti mare grija la super mega ofertele de pe OLX cu multe baterii bonus: sunt multe date bonus dar de foarte foarte proasta calitate si uneori din cauza bateriei proaste, casca poate incepe sa scoata un piuit foarte puternic care se aude in toata sala.

  (0) (0)

 2. Acuratețea descrierilor și a pozelor :
  5 out of 5
  Serviciul de Livrare Rapidă :
  5 out of 5
  Comunicare Relatii Clienți :
  5 out of 5

  Bateriile de aici sunt de super super calitate! Tin 10-12 ore si casca nu piuie cu ele.

  Am ales sa cumpar initial de pe olx o cutiuta gsm pentru ca mi s-a oferit mai multe baterii bonus pentru casca.

  Mare greseala am facut!

  Toate bateriile au fost de foarte proasta calitate. Nu tineau decat 2-3 ore si cu una din ele casca a inceput sa scoata un piuit asurzitor.

  Noroc ca s-a intamplat cand faceam teste si nu eram in examen.

  (0) (0)

 3. Acuratețea descrierilor și a pozelor :
  5 out of 5
  Serviciul de Livrare Rapidă :
  5 out of 5
  Comunicare Relatii Clienți :
  5 out of 5

  Teapa mi-am luat si eu de pe olx de la unu care dadea multe baterii bonus. Toate erau de slaba calitate. Am avut chiar si baterie care casca nici macar nu pornea cu bateria abia desigilata. Initial am crezut ca e casca defecta. Mai scria si Sony pe ele dar eu cred ca nu erau originale…nu aveau cum sa fie originale. Sau daca erau originale, cel mai probabil ca erau vechi…cine stie.

  Bateriile care le-am luat de aici sunt foarte calitative.
  Recomand cu toata increderea!

  (0) (0)

 4. Acuratețea descrierilor și a pozelor :
  5 out of 5
  Serviciul de Livrare Rapidă :
  3 out of 5
  Comunicare Relatii Clienți :
  5 out of 5

  Sunt bateriile care tin cel mai mult, Am folosit si Sony intrecut si Maxwell, Renata dar nu tineau la fel de bine. Foarte ciudat e ca pe ele nu au nici o firma…dar ce mai conteaza atat timp cat o baterie ma tine si 12 ore in continuu.

  La Sony sa aveti grija pentru ca sunt cele mai des contrafacute.

  (0) (0)

 5. Acuratețea descrierilor și a pozelor :
  5 out of 5
  Serviciul de Livrare Rapidă :
  5 out of 5
  Comunicare Relatii Clienți :
  5 out of 5

  Modelu asta, o singura baterie am folosit-o la 4 examene! Foarte tare!

  (0) (0)
Add a review
You must be logged in to post a review Log In
0
  0
  Cos Cumparaturi
  Cosul tau este gol!Revino la Magazin